SPELTIPS 10/3: Rögle BK – Brynäs IF: Bäst På Mycket!

Speltips:

Torsdagens speltips hämtas på Svensk mark och högsta ligan i ishockey SHL. Här börjar det dra ihop sig till slutspel men än finns det viktiga poäng att slåss om. Denna Torsdagsafton har jag spanat in mötet mellan Rögle BK – Brynäs IF. Två lag som krigar för helt olika saker i ligan. Rögle BK krigar om att vinna ligan medans Brynäs är på slutspelsjakt. Till dagens match tar man med sig att Rögle BK är ligans just nu hetaste lag och är bäst på hemmaplan. Brynäs då? Laget har fjärde sämsta form i skrivande stund och är tredje sämsta bortalag. Som jag nämnde ovan så har Rögle fortfarande något att spela för. Därför väljer jag att lira Rögle som matchvinnare till 1.65 hos Betsson som just nu är det enda spelbolag som har spelet.

 

Rögle:

Skånelaget är just nu Sveriges bästa hockeylag med sina 87 poäng efter 44 spelade omgångar och leder ligan med 4 poäng före Skellefteå. Man är extremt heta just nu och radar upp vinster och är nu uppe i 5 raka vinster i ligan. Man plocka nyligen också hem CHL titeln mot Finska Tappara där man vann med 2-1. Här är det inget fel på självförtroendet. Mot just Brynäs har man tidigare haft det lätt mot hemma i Catena Arena där man vunnit 5 raka möten med MINST två mål. Laget har en match innan denna mot Växjö Lakers den 8/3.. Skador kan dyka upp men spelvärde finns nu!

 

Brynäs IF:

Efter 46 spelade omgångar ligger man på sista slut spelplatsen och bara 1 poäng före Linköping. Nu har Gävle laget viktiga poäng att slåss om de sista omgångarna av ligan om man ska hålla lagen bakom sig. Efter 5-2 vinst mot Frölunda ser det något ljusare ut men problemet kvarstår mot Rögle. Det är BORTAPLAN och då är man inte alls lika bra och speciellt inte mot Rögle BK. 

 

Betsson:

 

Klicka på bilden för att spela mitt spel och hämta Gratisspel på 100 kr. R&V gäller.

Lycka till vid rygg.

Author: Darren Gray