SPELTIPS 10/8: Real Madrid – Eintracht Frankfurt: UEFA Super Cup

Speltips

Onsdagens speltips kommer från UEFA Super Cup finalen mellan Real Madrid – Eintracht Frankfurt som äger rum i Helsingfors, Finland. Ett Real Madrid som är tunga favoriter att lyfta trofén denna afton. Frankfurt däremot fick en käftsmäll senast i ligastarten av Bayern München. Där man förlorade med hela 1-6 och det såg inget vidare ut alls. Valet för mig är enkelt och vi spelar Real Madrid fulltid och över 1.5 mål. 

 

Real Madrid

Carlo Ancelottis lag joggade hem La Liga-titeln förra säsongen, och vann på något mirakulöst sätt Champions League titeln ännu en gång. Man visar att man fortfarande är kungar ute i Europa och vad passar då inte bättre att ta en ny titel redan nu på Onsdag? Man kommer senast från en vänskapsmatch mot Juventus där båda klubbarna starta med bästa tänkbara trupper och vann den matchen ganska ”enkelt” med 2-0. 

Eintracht Frankfurt

Tyska klubben gjorde en ganska bra försäsong där man gick obesegrade i samtliga matcher, dock var det i stort sett bara blåbärslag man spela mot och det enda laget som höll någorlunda klass var väl Torino där man vann med 3-1. I premiären av Bundesliga i helgen åkte man på en rejäl kalldusch där man blev förnedrade på hemmaplan mot Bayern München och förlorade matchen med hela 1-6. Självförtroendet lär absolut inte vara på topp efter den uppvisningen och nu när man ska möta Europas bästa lag är nog en förlust att räkna med.

 

Author: Darren Gray