SPELTIPS 11/9: Hammarby IF – Djurgårdens IF: Stockholmsderby!

Hammarby-IF-Djurgårdens-IF-Speltips

Vi avrundar veckan med söndagens speltips från Allsvenskan. Omgång 22 bjuder på ett minst sagt spännande match i form av hatmötet och Stockholmsderbyt mellan Hammarby IF och Djurgårdens IF. Det råder ingen tvekan om att det är viktiga poäng som står på spel. Här bjuder jag på två målspel!

 

Revanschsuget Bajen

Senast lagen drabbades samman var i början av juli, omgång 12 och då var det Djurgården som drog det längsta strået och således vann matchen med 1-0. Det målsnåla resultatet speglade dock inte matchen som bjöd på flera kvalificerande målchanser från båda håll. Inte minst Bajens ribbträff i 95:e matchminuten.

Med några dagars mer vila än Djurgården som under torsdagen ska spela ECL borta i Dublin så har man riktigt bra förutsättningar inför söndagen. Och med tanke på den tråkiga uddamålsförlusten mot Djurgården i juli månad så lär de grönklädda vara ordentligt revanschsugna!

 

Speltips

Här håller jag Hammarby som något mer favoriter att vinna. Främst för att Djurgården är ute och spelar ECL på torsdagen men också sett till hur man spelade under omgång 12 mot Djurgården. Dock är ett vinnarspel inte aktuellt, något det sällan är i derbymatcher som denna.

Jag tror däremot stenhårt på att Hammarby får utdelning under söndagen i form av minst ett mål. Likaså tror jag om Djurgården och därför är ett målspel i matchen ett måste. Den offensiva kraften hos båda lagen väger betydligt tyngre än det skickliga försvarsspelet man visat upp i år.

Här bjuder jag som sagt på två målspel där Hammarby får störst förtroende. Huvudspelet samt extraspelet följer nedan och dessa spelar jag hos Coolbet som har spelen till högst odds!

 

Huvudspelet

  • Spelval: Båda lagen gör mål: Ja
  • Odds: 1.68
  • Units: 4/5
  • Spelbolag: Coolbet

Extraspelet

  • Spelval: Hammarby IF Över 1.5 mål
  • Odds: 2.02
  • Units: 2/5
  • Spelbolag: Coolbet

 

Coolbet-Speltips-Bonus-500kr
Inget konto hos Coolbet? Goda nyheter! Alla nya spelare får 500 kr extra att spela för.

Author: Darren Gray