SPELTIPS 14/3: Timrå IK – Luleå HF: Fokus På Gästerna!

Timrå-Luleå-Speltips
Speltips:

Vi startar veckan med Måndagens speltips som kommer från SHL. Timrå IK gästas av ligans bästa bortalag Luleå HF i NHC Arena. Ett Luleå som kämpar för att vinna ligan, medans jumbolaget Timrå försöker göra allt för att hålla sig kvar i ligan. Det är nästan botten mot toppen av tabellen och Luleå som är ligans bästa bortalag och fortfarande har något att spela för gör valet enkelt för mig. Vi spelar Luleå HF som matchvinnare till fina 1.88 hos Betsson. 

 

Timrå IK:

Jumbolaget i SHL har det kämpigt just nu. Med endast 4 omgångar kvar att spela för så måste laget i stort sett gå felfritt medans Djurgården och Malmö bör förlora MINST 3 av de 4 matcherna som återstår. Med andra ord ser det väldigt mörkt ut för Timrå. Saken gör det inte bättre ikväll där man möter ligans bästa bortalag Luleå.

 

Luleå HF:

Laget ligger i skrivande stund på en andra plats i ligan och endast 1 poäng bakom serieledarna Rögle. Raden säger 30-18 och målskillnad 149:109. Till dagens match tar man med sig 4 raka vinster och är just nu ett av ligans formstarkaste lag. Inte nog med det så är man bäst på bortaplan med sina 5 raka vinster. Detta är vinster mot starka hemmalag som Växjö Lakers, Skellefteå AIK och Örebro HK. Lagen håller mycket högre klass än vad dagens motstånd gör. Inget snack om att man bör vinna kvällens match mot svaga Timrå. 

 

Betsson Bjuder på Gratisspel:

Author: Darren Gray