SPELTIPS 19/5: Carolina Hurricanes – New York Rangers: Game 1!

Carolina-Hurricanes-New-York-Rangers-Speltips

AVS-reken hittade dessvärre inte hem då Colorado saknade ett powerplaymål. Inte helnöjd med matchen, hade förväntat mig några mer chanser i PP, men men. Vi släpper 1 units-reken och tuffar vidare i ligan.

Under natten mot torsdagen har det blivit dags för de två sista kvartsfinalerna att dra igång. För er som är morgonpigga eller snarare riktigt pigga nattugglor så finns Calgary Edmonton-matchen som drar igång strax efter 03:30. Sen har vi Hurricanes Rangers-matchen där pucken släpps några minuter efter 01:00. Nattens fokus ligger på den sistnämnda.

 

Urstarkt hemmafacit:

Trots den jämna matchserien mot Boston Bruins så var Hurricanes överlägsna hemma i PNC Arena, ja i alla fall under de tre första matcherna. Laget står med sex raka hemmavinster och tillsammans med de strålande målsiffrorna så är favoritskapet under torsdagen mot Rangers förståeligt.

Värt att nämna: Carolina gjorde hela 18 (!) mål på hemmais under matchserien mot Boston Bruins.

 

Speltips:

New York Rangers är inget dåligt lag men på pappret är Carolina Hurricanes något bättre och stabilare. Med trycket från hemmafansen i ryggen och att man fått lite mer vila så håller jag Aho och kompani som favoriter under den första rundan. Som ni vet så föredrar jag sällan vinnarspel inom NHL och ännu mer sällan i slutspelet.

Vinner Hurricanes så bör man göra det med minst tre mål och därför lirar jag Carolina Hurricanes Över 3 mål. Fint spelvärde och därför slänger jag in 3 units på spelet som finns hos Unibet.

 

Vill du spela och streama matchen live? Hos Unibet kan nya och gamla kunder använda funktionen “Watch & Bet” på alla NHL-matcher. Inget konto? Klicka på bilden nedan.

NHL-Stream-Unibet

Author: Darren Gray