SPELTIPS 23/2: Florida Panthers – Nashville Predators: Ekblad!

Canucks var att lita på under tisdagsnatten när dem utan problem fixade båda spelen mot Seattle Kraken – grattis alla som ryggade! NHL-formen är fin och med fyra raka vinster från ligan är det dags igen. Florida nästa!

 

Aaron Ekblad:

Bjässen från Kanada gör sin åttonde säsong för Florida Panthers och oj vilka siffror han levererat hittills! 26-åringen är redan uppe på 47 poäng den här säsongen. Detta betyder att hans tidigare säsongsrekord är ett minne blott, ett rekord på 41 poäng som krävde 71 matcher. Nu är Ekblad alltså uppe på 47 poäng efter bara 49 matcher!

Aaron Ekblad ska självklart inte ha all cred för detta utan även Florida Panthers. En klubb som mår förbannat bra och i princip bara vinner och vinner. Enligt mig kommer vi se Panthers långt in på slutspelet den här säsongen.

 

Speltips:

Florida Panthers är riktigt heta och likaså Aaron Ekblad som gjort minst en poäng i 5/5 senaste matcher. Oddssättningen är rättvis och Florida Panthers är tunga favoriter när Nashville Predators gästar och visst ska man vinna. Här bjuder jag på två spel som enligt mig är ett måste på matchen! Totalt skickas 6 units in och detta hos Expekt som har båda spelen till bäst odds.

 

  • Huvudspel: Aaron Ekblad Över 0.5 Poäng @ 1.65 – 4u.
  • Extraspel: Florida Panthers Match Odds @ 1.77 – 2u.

 

Author: Darren Gray