SPELTIPS 24/6: Drogheda – Sligo Rovers: Midsommar-reken!

Drogheda-Sligo-Rovers-Speltips

JACKPOT! Ja det var precis så vi rättade min senaste NHL-rek där Cale Makar fixade alla tre skottlinor. Grattis alla ni som ryggade!

Midsommarafton är runt hörnet och självklart har jag ett speltips för dagen. Lagom till kvällens snapsvisor riktar vi blickarna på irländska Premier Division som bjuder på full omgång.

 

Speltips:

Det är tabellfemman Sligo Rovers som beger sig till Head in the Game Park där tabellåttan Drogheda väntar. Omgång 21 blir också säsongens tredje match mellan lagen. Senast man spelade mot varandra var 23/4 och då bjöd man på ett ordentligt målkalas. Matchen slutade med hela 3-2 och segern gick rättvist till hemmalaget Sligo Rovers.

Nu är det som sagt dags igen. Revanschsugna Drogheda kommer till matchen med en fin form i bagaget men frågan är om det håller för att besegra Sligo Rovers som är några rader bättre? Svårt att säga men däremot är målmarknaden mer lättrekad.

Mycket talar för att matchen bjuder på minst ett mål från båda lagen. Midsommar-reken blir därför Båda lagen gör mål: Ja och klickas till oddset 1.91 hos LeoVegas. Spelbolag med Kambi har spelet till högst odds.

 

Avslutningsvis önskar jag er alla en glad midsommar och så hörs vi efter – simma lugnt!

Author: Darren Gray