SPELTIPS 26/2: Sassuolo – Fiorentina: Självklart spelval!

Sassuolo-Fiorentina-Speltips

Lördagens speltips kommer från fotbollsvärlden och Serie A. Blickarna ligger på kvällsmötet i norra Italien där Sassuolo tar emot Fiorentina. Målmarknaden är alltid aktuell när dessa lag drabbar samman!

 

Sassuolo:

Vi hittar laget på en 11:e plats i ligan. Efter 26 matcher har man skrapat ihop 33 poäng och står med raden 8-9-9 med målskillnaden 43:44. Målsiffrorna är ett bra kvitto på lagens målrika matcher den här säsongen. Matcher innehållande noll till två mål ska alltså ses som ovanligt när det Sassuolo är med i leken.

Truppen består av flera duktiga målgörare men vassast är utan tvekan Berardi, Scamacca och Raspadori. Trion som samtliga klubbar i ligan har respekt för, något som är förståeligt! Tillsammans har man gjort 28 mål den här säsongen.

 

Fiorentina:

Fiorentina kommer till lördagens möte mot Sassuolo med en fin form i bagaget. Efter storförlusten mot Lazio för några veckor sedan så studsade man tillbaka direkt och står nu med tre raka vinster. Efter 25 matcher står man som tabellsjua med sina 42 poäng. Raden 13-3-9 och målskillnaden 44:34.

Trots den stora förlusten med Vlahovic så får jag ändå säga att man gjort riktigt bra ifrån sig tiden efter. Nyförvärvet Piatek har onekligen lyckats med att fylla hållet efter Vlahovic. Polaken har nämligen redan gjort två mål för sin nya klubb och detta efter bara fyra ligamatcher.

 

Speltips:

Två väldigt målskickliga lag som oftast både gör mycket mål men dessvärre har svårt att hålla nere motståndarens siffror. Spelvalet är för mig självklart och här tror jag stenhårt på att matchen slutar med minst tre mål. Lördagens speltips blir därför Över 2.5 mål till oddset 1.60 hos Bethard. Spelbolag med SBTech har linan till högst odds!

 

Author: Darren Gray