SPELTIPS 29/1: Peterborough – Sheffield Utd: Kross Senast!

Speltips:

Lördagens speltips kommer från England och näst högsta ligan Championship. Där vi beger oss öster ut och närmare bestämt Peterborough. På besök har man före detta PL klubben Sheffield Utd som senast krossa hemmalaget med hela 6-2. Får vi se samma siffror igen? Spelet Pengarna tillbaka vid oavgjort Sheffield Utd synas till 1.60 hos Bethard.

 

Peterborough:

Dagens hemmalag hittas på en 22e plats i Championship som innebär tredje sist, med raden 5-4-16 och målskillnaden 21:51. Laget kommer till dagens match med ett svajigt försvar då man släppt in hela 11 mål på de 4 senaste matcherna. Ett oroväckande försvar mot före detta PL klubben Sheffield Utd som senast gjorde 6 mål känns som en väldigt tuff uppgift nu på Lördag!

 

Sheffield Utd:

Laget som flyttades ner från PL har väl inte gjort några fina siffror i Championship hittills av säsongen. Trots det är man på pappret ett betydligt bättre lag än dagens motstånd som vi även såg det senaste mötet där man vann med hela 6-2 och hade totalt 24 målchanser mot 7. Vi hittar Sheffield på en 11e plats i ligan med raden 10-6-9 och målskillnad 33:32. Mycket finare siffror än Peterborough och ett betydligt bättre försvar! Då det är bortaplan så garderar jag mig något och väljer Dnb Sheffield Utd, även fast den raka 2an lockar! 

Author: Darren Gray