SPELTIPS 29/8: Valur – Fram: Självklara spelvalet!

Valur-Fram-Speltips

Ny vecka betyder nya speltips. Vi börjar med måndagens där jag bjuder på fotboll från Reykjavík där Valur ställs mot Fram under omgång 19. Här är spelvalet solklart!

 

Dukas upp för målkalas

Det råder ingen tvekan om att det är två både formstarka och målglada lag som drabbar samman i Reykjavík under måndagskvällen. Sett till lagens fem senaste matcher så är det bara tabelltvåan Akureyri som står med bättre form i hela ligan.

Vad gäller lagens målsiffror den senaste tiden så har även dem varit tjusiga i den mening att man bjudit på målrika matcher. Sett till de fem senaste så är Valur ligans hetaste lag framåt med målskillnaden 15:7. Fram är inte mycket sämre och står med målskillnaden 13:8.

 

Speltips

I princip allt talar för att Valur och Fram förlänger den målglada historiken under måndagskvällen. Detta tillsammans med lagens offensiva kraft och flera tunga målprofiler som Gudmundur Magnusson (F), Patrick Pedersen (V) och Tryggvi Haraldsson (V) gör målmarknaden till ett måste.

Mycket talar för att matchen slutar med minst tre mål varav ett fördelat över lagen. Måndagens speltips blir därför Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål: Ja till oddset 1.74 hos Bethard. Spelbolag med SBTech har spelet till högst odds.

 

Author: Darren Gray