SPELTIPS 30/6: Chicago Fire – Philadelphia Union: Topp mot botten!

Chicago Fire:

Chicago klubben ligger efter sina 16e spelade omgångar på jumboplatsen i MLS med raden 3 vinster, 5 oavgjorda och 8 förluster. Målskillnad 14:22. Vilket också betyder att klubben gör minst mål av alla lag i ligan. Här har det inte varit mycket som stämt in då man endast skrapat ihop en seger på sina 12 senaste. Nyförvärvet för säsongen som en del säkert känner igen sedan tidigare Xherdan Shaqiri har varit lagets bästa spelare och står på 3 mål. Trots att han varit skadad och missat 4 ligamatcher. Inför nattens omgång beräknas han dock vara tillbaka och kommer ses som det största hotet framåt mot serieledarna. 

 

Philadelphia Union:

Serieledarna av MLS har fått en kanonstart av ligan där man har den fina raden 7 vinster, 8 förluster och bara 1 förlust. Målskillnad säger 22:12 vilket är betydligt sexigare siffror än Chicago. Inte nog med det så har man också släppt in minst mål i ligan och den fina statistiken borde ju hålla i sig när man nu möter ett lag som gör minst mål framåt. I skytteligan har man 2 spelare framför hemmalagets bästa där Daniel Gazdag är lagets bästa med 7 mål gjorda. 

 

Speltips:

Med detta sagt och att oddsen är konstigt nog höga på serieledarna tar jag min chans och spelar Asian Handicap +0.5 Philadelphia Union. Oddset är högst hos Unibet där man får 1.70 på spelet.

 

Streama matchen och få 100 kr:

Klicka på bilden ovan.

Author: Darren Gray