SPELTIPS 4/5: Calgary Flames – Dallas Stars: Game 1!

Calgary-Flames-Dallas-Stars-Speltips

Det är med en god form som vi tar oss onsdagens speltips, reken som också blir min andra rek från årets Stanley Cup. Hurricanes grejade första utan problem när man krossade Boston med 5-1. Nu är det dags för nästa och vi riktar blickarna mot Calgary Flames-Dallas Stars och deras Game 1!

 

Kanonvärde:

Backlund och hans Flames är mer än redo för slutspelet och åttondelsfinalen där man ställs mot Dallas Stars. Efter den urstarka grundserien där man slutade på tredjeplats i Western med sina 111 poäng och en målskillnad som heter duga så har man riktigt bra förutsättningar till att komma långt i år. Första nöten att knäcka blir som sagt Dallas Stars. Här delar jag samma spelvärdering som spelbolagen och har samma tankar som centern Backlund i Flames.

 

Vi besitter en mer erfaren trupp och vi har också spelare som vunnit cupen tidigare. Nu har vi en riktigt bra chans, en chans som vi kommer ta till vara på, säger Backlund.

 

Ett vinnarspel på Calgary Flames är absolut inte tokigt och jag kommer därför att slänga in en slant på raka ettan. Men kanonvärdet finns på någon helt annan marknad, nämligen målmarknaden!

 

Speltips:

Det är väldigt mycket som talar för att matchen slutar minst 2-2. Inte bara för lagens målglada siffror den här säsongen utan också den klockrena statistiken man har med sig i bagaget.

Spelvalet är självklart och här skickar jag in 4 units på Båda lagen gör minst 2 mål: Ja hos Fastbet som har spelet till högst odds.

Kommer också att investera en slant på raka ettan. Nöjer mig med 1 units på spelet Calgary Flames.

 

Inget konto hos Fastbet? Goda nyheter! Signa upp genom att klicka på bilden nedan och få 1000 kr extra att spela för!

Bonusar-Speltips-Fastbet

 

Author: Darren Gray