SPELTIPS 7/5: Liverpool – Tottenham: BLGM!

speltips-liverpool-vs-tottenham-premier-league
Speltips:

Lördagens andra speltips kommer från Premier League och ett toppmöte som ska äga rum på Lördagskvällen. Här är det liga tvåan Liverpool som jagar titeln och ligger bara 1 poäng bakom serieledaren Man City. Tottenham kommer också till omgång 36 som innebär viktig match då man har siktet på CL platserna där Arsenal besitter sista platsen med två poäng före. Det är alltså två lag på Lördag som går för vinst och då passar det utmärkt med spelet Båda Lagen Gör Mål som också satt i det tidigare mötet av säsongen. 2-2 sluta det mötet. Vi spelar Båda lagen gör mål: Ja hos Bethard.

 

Liverpool:

Tabell tvåan Liverpool kommer senast från en skön vinst tidigare i veckan mot Spanska Villarreal och nu är man äntligen klara för Champions League final. Nu ligger nog först fokusen på liga titeln då finalen i CL spelas den 28 Maj i Paris och är fortfarande flera veckor bort. På pappret är väl just denna match på Lördag den tuffaste som återstår på schemat. Trots 2-2 senast mot Tottenham tror jag på en hemma vinst då man nu har hemmafansen bakom ryggen och kommer med en otroligt stark form till match. 2-1, 3-1 ?

 

Tottenham:

Tillskillnad mot Liverpool har man bara fokus på en sak och det är en CL plats inför kommande säsong. Spurs ligger nämligen utanför platsen i skrivande stund och 2 poäng bakom The Gunners som sitter på sista. Nu har man också fått vila två dagar längre än vad The Reds har. Kan man hota Liverpool på Lördag med sin offensiva trio: Son, Kane och Kulusevski? Det är väl nu man har störst chans.  

 

Högst Odds Hos BetHard:

Spela alltid där det är högst odds! Sätt in 1000 kr och få 1000 kr extra genom att klicka på bilden ovan. Regler och Villkor Gäller +18.

Lycka till vid rygg!

Author: Darren Gray