SPELTIPS 11/3: Calgary Flames – Tampa Bay Lightning: Målspel!

Calgary-Flames-Tampa-Bay-Lightning-Speltips

Alltid lika trevligt att vakna upp till en NHL-vinst! Över 5.5 mål i matchen mellan Vancouver Canucks och Montreal Canadiens satt utan några som helst problem efter att matchen slutat 5-3 till Canucks – grattis alla! Vi tuffar vidare med NHL även under fredagsnatten. Omgången bjuder på ett riktigt tungviktsmöte när Calgary Flames och Tampa Bay Lightning drabbar samman.

 

Målgaranti:

Målgaranti, jag det är precis vad Calgary och Tampa Bay bjuder på när man spelar mot varandra. Matcher innehållande fyra mål eller mindre är väldigt sällsynt mellan lagen. Här är det slutresultat med minst fem mål som gäller. Detta är egentligen inte så konstigt med tanke på att båda lagen har flera tunga stjärnspelare i truppen som bokstavligen öser in mål.

I spetsen hos Calgary hittar vi bland annat heta målgörare som Gaudreau med 23 mål, Tkachuk med 27 mål, Mangiapane med 29 mål och Lindholm med 29 mål. Hos Tampa Bay är det Stamkos, Killorn och Point som varit hetaste på målfronten med sina 27, 17 och 22 mål.

 

Speltips:

En riktigt sevärd match enligt mig! Om du är en nattuggla så är detta omgångens match du ska kika på under fredagsnatten. I princip allt talar för att matchen bjuder på mycket underhållning i form av flera fina hockeymål och därför är målmarknaden intressant!

Calgary som är ett erkänt starkt hemmalag ska inte ha några problem att göra minst tre mål när Tampa gästar. Jag tror också att matchen bjuder på minst sex mål. Jag kommer därför att lira två spel, ett huvudspel och ett extraspel. Spelen följer nedan.

 

  • Huvudspelet: Calgary Flames Över 2.5 mål @ 1.74 – 3 units
  • Extraspelet: Över 5.5 mål i matchen @ 1.68 – 2 units

 

Spelar båda hos ComeOn som erbjuder bäst odds på linorna. Inget konto? Signa upp via bilden nedan och få 4 (!) olika välkomstbonusar.

Bonusar-Speltips-ComeOn-Jubelieumsbonus

Author: Darren Gray