SPELTIPS 12/2: Bayern Leverkusen – Stuttgart: Handicap + Överspel!

Speltips:

Lördagens speltips kommer från Tyskland och högsta ligan i fotboll Bundesliga där målmaskinen Bayern Leverkusen är i fokus! Ingen kan ha missat detta målfarliga lag det senaste som just nu öser in mål i ligan. På de 3 senaste matcherna har man åstadkommit 12 mål! Det är en värre produktion än vad självaste Bayern München har gjort det senaste. Formen är även den fin där man tagit vinst i 3 raka. Dagens motstånd Stuttgart kommer till matchen med en usel form i ligan, 0 vinster, 1 oavgjord och 5 förluster. Inbördes möten väger även här till fördel för hemmalaget. Senast mötet vann B. Leverkusen på bortaplan med 3-1, där man fick spela med en man mindre i 69 minuter! Valet är enkelt och oddset är på väg ner. Vi spelar -1 Bayern Leverkusen. Extraspel: Över 3 mål i matchen.

 

Bayern Leverkusen:

I Bundesliga ligger man på en 3e plats med raden 11-5-5 och målskillnad 54:34. Efter Bayern München är man ligans formstarkaste lag med 3 raka vinster i bagaget och 12 mål gjorda på dessa 3 matcher. Patrik Schick är lagets bästa spelare med 18 fullträffar denna säsong och det är väl bara en tidsfråga tills någon storklubb kommer roffa åt sig honom. Notera att senaste mötet mot Stuttgart vann man på bortaplan, trots att man fick rött kort redan efter 29 minuter spelat. 

 

Stuttgart:

Laget hittas på en 17e plats i ligan som också är näst sist. Den usla raden säger 4-6-11 0ch målskillnad 24:38. Till Lördagens match kommer man med en dålig form där man förlorat 5 av 6 senaste och är ligans formsvagaste lag för tillfället. Tidigare möten har man haft det väldigt svårt mot B. Leverkusen där man inte vunnit på de 6 senaste matcherna. Senast man vann var året 2018.

Author: Darren Gray