SPELTIPS 12/3: Columbus Blue Jackets

Columbus-Blue-Jackets-Minnesota-Wild-Speltips

Favoritdagen är äntligen här och helgen står för dörren. Som vanligt så bjuds det på ett stort spelutbud, både inom ishockey och fotboll. Först ut blir en NHL-rek från nattens omgång. Vårt fokus kommer att ligga på mötet i Columbus där Minnesota Wild gästar.

 

Hemmais spelar roll:

Bortsett från den taskiga formen hos Blue Jackets så har man gjort väldigt mycket mål den senaste tiden och speciellt på hemmais. Hemmamatcher innehållande mindre än 3 mål för Laine och kompani är högst ovanligt, här är det oftast 3 till 4 mål som gäller! Under senaste hemmamatchen, mötet mot Toronto Maple Leafs, så fixade man 4 mål efter ordinarie speltid.

Minnesota Wild har ryckt upp sig något den senaste tiden och kommer till Nationwide Arena med två raka vinster i bagaget. Dock har man det svårt på bortais där man förlorar en hel del. Detta är inte så konstigt när man läcker mål bakåt på just bortais. Sett till de 5 senaste bortamatcherna så har man släppt in hela 24 (!) mål.

 

Speltips:

Hemmafördelen spelar in och här är ett målspel på hemmalaget ett måste, speciellt när spelbolgen bjussar på ett alldeles för högt odds! Lördagens speltips från nattens NHL blir Columbus Blue Jackets Över 2.5 mål till oddset 1.95!

 

Bethard har spelet till bäst odds och därför lirar jag där. 2 units in!

Author: Darren Gray