SPELTIPS 13/4: Nashville Predators – San Jose Sharks: Viktiga poäng!

Nashville-Predators-San-Jose-Sharks-Speltips

Under natten till onsdagen så blir det NHL för hela slanten när ligan bjuder på hela 14 härliga matcher. Vi riktar blickarna på mötet i Bridgestone Arena där vi spanar in Nashville Predators som tar emot San Jose Sharks. Här förlitar jag mig helt och hållet på att Preds lever upp till sitt starka hemmafacit!

 

Viktiga poäng:

Det börjar att dra ihop sig i NHL och Stanley Cup kryper sig allt närmre. Viktiga poäng finns att hämta och speciellt för Nashville Predators som i skrivande stund har ett svagt grepp om en slutspelsplats, sjätteplatsen i Western. Det är väldigt jämnt i konferensen och därför är alla poäng viktiga såhär i slutspurten av grundserien. En bra början i jakten på att säkra en slutspelsplats är att plocka fullpott mot San Jose!

 

Speltips:

Hemma i Bridgestone Arena har Preds spelat riktigt bra den här säsongen. Här har man både gjort mängder av mål och samlat in massa poäng. Detta tillsammans med Sharks usla bortafacit och den inbördes som finns mellan lagen räcker gott och väl för att motivera mina spelval. Här bjuder jag alltså på två speltips och båda spelas hos Unibet.

 

– Huvudspelet –

  • Spelval: Nashville Predators Över 3 mål
  • Odds: 1.65
  • Units: 4

 

– Extraspelet –

  • Spelval: Nashville Predators
  • Odds: 1.80
  • Units: 2

 

Vill du kolla på matchen live? Hos Unibet kan nya och gamla kunder använda “Watch & Bet” på alla NHL-matcher. Inget konto? Klicka på bilden nedan!

NHL-Stream-Unibet

Author: Darren Gray