SPELTIPS 13/8: Monza – Torino: Italienska Serie A är tillbaka!

Monza-Torino-Speltips

Nykomlingen Monza och Torino är två av de åtta lagen som drar igång premiäromgången i Serie A under lördagen. Senast lagen spelade mot varandra var så länge sen 2017, då i en vänskapsmatch.

Lördagens match kan därför tyckas vara svåranalyserad och visst är det alltid lite lurigt med nykomlingar och säsongens första match. Men jag tycker mig ändå ha hittat en spelvärd marknad i matchen. Faktiskt så spelvärd att spelet får 2 units!

 

En på förhand jämn match

Torino som slutade på en tionde plats i Serie A förra säsongen ser ut att få det tuffare nu. Inte nog med flera uteblivna värvningar, man har också tappat sin bästa spelare vilket är ett ordentligt avbräck för klubben. Jag pratar givetvis om Andrea Belotti som inte förlängde med klubben efter sju år i Torino-tröjan.

På andra sidan hittar vi Monza. Ligans nykomling som stod för en urstark avslutning i Serie B och därmed knep en biljett till Serie A. Monza eller som fansen säger, Brianzoli, har gjort ett par intressanta värvningar inför säsongen. Bland annat har man förstärkt med målkanonen från Verona, Gianluca Caprari, som noterades för hela 12 mål under förra säsongen. Att man sen också behåller både Dany Mota och De Luca, som var lagets två främsta spelare under fjolsäsongen gör laget till en intressant nykomling. En nykomling som absolut kan vinna i premiäromgången mot Torino.

 

Speltips

Jag tror på en jämn match under lördagen med minst två mål. Lördagens speltips från säsongspremiären av Serie A och mötet mellan Monza-Torino blir därför Över 2 mål i matchen. Spelbolaget är enligt mig något för generösa som ger oddset 1.6o på spelet. 2 units åker in hos ComeOn som har spelet till högst odds.

 

Author: Darren Gray