SPELTIPS 14/7: FC Dallas – New York City: Givet målspel!

Under natten mot torsdagen så riktar vi blickarna på Toyota Stadium och matchen mellan FC Dallas och New York City. Torsdagens speltips kommer alltså från Major League Soccer och som vanligt så är målmarknaden het inom ligan!

 

Givet målspel

FC Dallas och New York City, två relativt formsvaga klubbar sett till de fem senaste omgångarna. New York City bröt visserligen sin tråkiga rad senast när man besegrade New England Revolution med 4-2 men där innan har resultatsiffrorna varit klena. Ännu kallare har det varit hos FC Dallas som inte vunnit en enda match under sina fem senaste.

Lagens fem senaste matcher har däremot varit långt ifrån målsnåla, man har både gjort en hel del mål men också bjussat på ett gäng baklängesmål. FC Dallas står med målskillnaden 6:10 och New York City med 12:11.

Det är mycket som talar för att nattens match blir en målglad sådan. Inte minst för den målglada formen som finns hos lagen utan också hur tidigare matcher sett ut mellan lagen. Ett målspel är därför givet!

 

Speltips

Jag är helt inne på att matchen slutar minst 2-1 till något av lagen. Torsdagens speltips från MLS blir därför Båda lagen gör mål / Över 2.5 mål: Ja till fina 2.00 hos Bethard. Spelbolag med SBTech har spelet till överlägset högst odds!

 

Author: Darren Gray