SPELTIPS 15/2: PSG – Real Madrid: Första rundan!

PSG-Real-Madrid-Speltips

Tisdagens speltips kommer från fotbollens finrum – Champions League är äntligen tillbaka! Nu börjar det dra ihop och det har blivit dags för slutspel och 8-delsfinal. Kvällens fokus ligger på tungviktsmötet i Paris där PSG tar emot Real Madrid. Jag tror att första rundan blir en fartfylld sådan!

 

Matchen:

Nu var det ett bra tag sedan PSG och Real Madrid spelade mot varandra. Vi får backa hela vägen till hösten 2019 där lagen möttes i gruppspelet under Champions League. Marängerna visade sig vara starkast men trots två fullträffar från Benzema och en tvåmålsledning in på 80:e minuten så kvitterade PSG med två snabba och matchen slutade 2-2.

Både PSG och Real Madrid har med sig en lovande form till tisdagens 8-delsfinal. Utöver bra resultat under gruppspelet här i Champions League så har lagens ligaspel rullat på bra. PSG toppar Ligue 1 överlägset och samma är det för Real Madrid, inte en överlägsen ledning utan att man leder La Liga.

Två lag vars trupper innehåller flera världsstjärnor. Detta tillsammans med den målglada historian lagen emellan och den skinande formen gör att målmarknaden hamnar i rampljuset under tisdagskvällen!

 

Speltips:

Två offensiva toppklubbar med flera målkanonerna. Jag ser ingen anledning till att matchen kommer bli tråkig i form av en målsnål tillställning utan här räknar jag med minst tre mål. Mitt speltips inför PSG-Real Madrid blir därför Över 2.5 mål i matchen till oddset 1.67 hos Betsson! Eftersom det är första rundan så håller jag nere insatsen till 2 units.

 

Missa inte kampanjen på matchen! Klicka på bilden för att komma till erbjudandet.

Author: Darren Gray