SPELTIPS 15/3: Manchester United – Atl. Madrid: Andra rundan!

Manchester-United-Atletico-Madrid-Speltips

Tisdagens speltips kommer från fotbollens finrum, Champions League. Nu ska åttondelsfinalerna avgöras och under tisdagskvällen riktar vi blickarna på andra rundan mellan Manchester United och Atl. Madrid.

 

Första rundan:

Första rundan mellan lagen slutade 1-1 i Madrid efter Manchester Uniteds sena kvittering i 80:e minuten. Kvitteringen som kom från 19-åringen Anthony Elanga var också svenskens andra mål för säsongen i United. Utöver det oavgjorda resultatet så innehöll matchen mycket känslor vilket resulterade med en drös gula kort. Under andra halvleken smällde det på ordentligt och domaren Hategan hann knappt få ner gula kortet i fickan innan det var dags igen. Andra halvleken bjöd på hela åtta gula kort och tillsammans med första halvleken så slutade matchen med nio gula kort.

 

Speltips:

Allt står på spel och nu ska åttondelsfinalen mellan Manchester United och Atl. Madrid avgöras. Jag tror att andra rundan speglar första rundan mellan lagen. Om man hade svårt att hålla nere känslorna under första rundan så lär det knappast bli lättare nu när en kvartsfinalplats står på spel.

Jag tror på en känsloladdad- och fartfylld match under tisdagskvällen och därför är kortmarknaden ett måste! Vi bör räkna med minst fem kort och därför liras Över 4.5 kort i matchen till fina 1.73! Spelbolag med Kambi har spelet och till högst odds, jag spelar denna hos Unibet.

 

Author: Darren Gray