SPELTIPS 15/4: Luleå HF- Frölunda HC: SkyHögt Spelvärde!

Speltips:

Fredagens speltips kommer från SHL och det har blivit dags för semifinal rundorna. Jag har spanat in första mötet mellan Luleå – Frölunda där båda lagen kommer till semin med att ha vunnit relativt enkelt sina kvartsfinalsmatcher. Att peka ut en vinnare på förhand känns nästan omöjligt här då tidigare möten mellan lagen har varit väldigt jämna. Istället fokuserar jag på en av slutspelets hetaste spelare Pontus Andreasson som redan gjort 9 poäng under slutspelet. Inte nog med att killen är het så är också ett av spelbolagen helt ute och cyklar och erbjuder oddset 2.00 på att killen gör 1 poäng på Fredag. Vi spelar Pontus Andreasson gör minst 1 poäng (inkl, ÖT, straffar hos Betsson.

 

Pontus Andreasson:

I grundserien slutade han på en 27e plats i skytteligan med sina 38 poäng. Nu i slutspelet har han varit en av SHL’s hetaste spelare och hittas på en andra plats i skytteligan med 9 poäng. Pontus skickade senast hem Örebro när han avgjorde serien med sitt PP mål under förläningen i match 5. Killen gjorde dessutom MINST 1 poäng i 4 av 5 matcherna mot Örebro. 

 

Betsson – Erbjuder Högsta Odds:

Andra spelbolag erbjuder samma spel till 1.65. Gör rätt och spela där oddset är högst. Du får även 100 kr extra om du signar upp via bilden ovan.

Author: Darren Gray