SPELTIPS 16/2: Salzburg – Bayern München: Målfest!

Speltips:

Äntligen är Champions League fotbollen tillbaka som man har längtat! Jag tycker vi fortsätter där vi sluta då vi just nu har fått in 9 av 10 senaste speltipsen från just CL. Jag har spanat in mötet på Onsdag mellan Salzburg – Bayern München där målmarknaden lockar! Två lag som öser in mål i deras inhemska ligor samt visat upp svajigt försvar det senaste. Vi spelar Asian Totalt över 3 mål i matchen

 

Salzburg:

Likt Bayern är man helt överlägsna i Österrike där man redan nu leder ligan med 14 poäng. Fokusen ligger på CL där nu Bayern München väntas i en 8-delsfinal. En väldigt tuff uppgift men jag tror ändå man kan bjuda upp till dans och säkert lyckas göra något mål denna Onsdag. Man mötte faktiskt Bayern 2020 i Gruppspelet i CL där man ändå lyckades göra 3 mål i båda mötena. 

 

Bayern München:

Den Tyskamaskinen ångar på i Bundesliga där man återigen är överlägsna och hittas på första plats med hela 9 poäng före Dortmund. Samma som dagens motstånd ligger nu fokusen mest på CL där man är stora favoriter att ta sig vidare i 8-delsfinalen. Dock så har man det senaste visat upp ett svajigt försvar i ligan där man totalt släppt in 7 mål på de 3 senaste ligamatcherna. Håller den onda trend i sig även i CL?

Author: Darren Gray