SPELTIPS 18/2: New York Rangers

Helgen kryper sig allt närmre men först ska vi spana in fredagsnatten som bjuder på ett gäng härliga NHL-matcher. Matchen som får extra mycket fokus är mötet i Madison Square Garden. Det är New York Rangers som tar emot Detroit Red Wings och här är skottmarknaden ett måste, speciellt när Chris Kreider är på isen!

 

Chris Kreider:

Utöver 30-åringens imponerande målfacit den här säsongen så är Chris Kreider spelaren som skjuter mest skott på mål i hela New York Rangers. Det är bara lagkamraterna Zibanejad och Trouba som är i närheten av hans skottsiffror. Kreider har nämligen 149 SOT (skott på mål) medans Zibanejad står på 136 SOT och Trouba på 130 SOT.

Nedan följer lite färsk statistik på Chris Kreider den här säsongen.

  • 48 matcher
  • 47 poäng
  • 33 mål
  • 14 assist
  • 149 SOT

Hans spelstil är absolut något som gynnar siffrorna. Det är ingen hemlighet att Kreider gärna placerar sig framför motståndarens målvakt och styr in lagkamraternas skott.

 

Speltips:

Den höga skottstatistiken hos Chris Kreider tillsammans med hans spelstil lägger grunden för nattens spelval. Att han skjuter minst tre skott på mål under fredagsnatten mot Detroit Red Wings är det mycket som talar för. Fredagens speltips blir därför Chris Kreider Över 2.5 SOT (skott på mål) till oddset 1.60 hos Expekt!

 

Author: Darren Gray