SPELTIPS 2/4: Liverpool – Watford: Kortspel klickas!

Helgen är äntligen här och nu när alla stora ligor är tillbaka efter landslagsuppehållet så bjuder jag på två speltips under lördagen. Den första, Lazio-Sassuolo, ligger redan live på hemsidan sen i tisdags. Den andra kommer här och blir även den en fotbollsrek fast från Premier League. Vi riktar blickarna mot Anfield där bottenlaget Watford gästar!

 

Kortstatistik inför matchen:

Liverpool och Watford, två helt olika lag. Det råder inte bara ordentlig klasskillnad mellan lagen utan skillnaden är också stor på flera andra fronter, en av dem är kortstatistiken. Liverpool är ett väldigt disciplinerat lag i den mening att man sällan tar kort. Med snittet 1.24 efter 29 matcher så är man tillsammans med Manchester City Premier Leagues kortsnålaste lag.

Annat är det för Watford, dock ingen jätte diff men fortfarande skillnad! Watford står med kortsnittet 1.90 efter 29 matcher.

 

Speltips:

Liverpool bär det tunga favoritskapet under lördagen mot Watford och visst ska man bara vinna denna. Detta tillsammans med lagets kortsnåla siffror och att man möter ett bottenlag lägger grunden för mitt spelval. Jag tror att Watford tar på sig flest kort och därför klickas Flest kort: Watford till fina 1.81 hos Unibet! Nöjer mig med 1 units eftersom matchen döms av Attwell.

 

Author: Darren Gray