SPELTIPS 21/5: Sandefjord – Lilleström: Norska

Sandefjord-Lilleström-Speltips
Speltips:

Nu när de stora ligorna börjar närma sig sitt slut blir det att gräva ner ser i de mindre ligorna under sommaren. Lördagens speltips blir just ett sådant och den kommer från Norska Elitserien. Matchen jag spanat in denna Lördagseftermiddag är Sandefjord – Lilleström, där det är natt och dag på klubbarnas form. Hemmalaget med 2 raka torskar medans gästerna Lilleström fortfarande är obesegrade. En bortaseger väger tungt över här men jag garderar mig något med respekt av bortaplan. Vi spelar pengarna tillbaka vid oavgjort på Lilleström. 

 

Sandefjord:

Dagens hemmalag ligger efter 6 spelade omgångar på 13e plats i ligan med raden 2-0-4 och målskillnad 10:12. Man saknar fortfarande sin första hemmavinst då man förlorat båda sina tidigare hemmamatcher med resultaten: 1-2 och 1-3. Målproduktion framåt har dock sett lovande ut då man gjort 10 mål hittills, men det hjälper inte då man är ett av de lagen som släpper in mest mål i ligan totalt 12 st. Nu väntas besök av formstarka Lilleström som fortfarande är obesegrade och på pappret får nog första hemmavinsten skjutas fram ytterligare.

 

Lilleström:

Dagens bortalag ligger efter 7 spelade omgångar på andra plats i ligan med den fina raden 5-2-0 och målskillnad 13:4. Laget är fortfarande obesegrade och kommer därav till match med ligans bästa form. Man gör tillsammans med Molde näst mest mål i ligan samt att man släpper in minst mål av alla lag. Bara 4 mål har kommit förbi målvakten Mads Christiansen på de 7 matcherna. Håller den fina formen i sig mot ett formsvagt Sandefjord denna Lördag?

 

No Account Bet – Bjuder på 2000 kr:

För att ta del av de 2000 kr extra klickar du på bilden ovan och sedan sätt in 2000 kr. 

regler och villkor gäller +18 spela ansvarsfullt.

Author: Darren Gray