SPELTIPS 22/5: Sassuolo – Milan: Sista omgången!

Sassuolo-Milan-Speltips
Speltips:

Då var det dags att avrunda Italienska Serie A för denna säsong. Nu på Söndag är det nämligen sista omgången och det kommer bli race in i det sista om scudetton i år. Milan är just nu serieledare med 2 poäng före Inter. Det räcker för Milan att ta 1 poäng i matchen mot Sassuolo på Söndag då inbördes möten räknas in här. Det blir just den matchen som blir mitt fokus denna Söndagskväll där hörnflaggan lockar! Hemmalaget Sassuolo kan spela avslappnat och är absolut ett hot för Milan då Scamacca och Berardi är mål heta. Jag tror därför inte Milan kommer gå ut och spela för 1 poäng utan här måste man nog bara kötta på och spela sin fotboll. Hörnor är något som dessa lag är riktigt bra på. Hemmalaget har gjort 6 hörnor, 6 hörnor, 8 hörnor, 6 hörnor och 6 hörnor på de 5 senaste hemmamatcher, vilket är ett snitt på 6.4 hörnor per match. Bortalaget Milan är även de starka vid hörnflaggan och har skapat totalt 34 hörnor på sina 5 senaste bortamatcher. Över 9.5 hörnor i matchen har suttit inbördes möten 9 av 10 senaste. Vi spelar Över 9.5 hörnor i matchen.

 

Sassuolo:

De grönsvarta ligger på en 11e plats i ligan och inför sista omgången har man inget att spela för. Man har dock chans att klättra något i tabellen då det skiljer bara 2 poäng till en 9e plats. Jag tror dock att man kommer vilja avsluta säsongen med en bra match på hemmaplan inför hemmafansen. På hemmaplan har man varit starka under säsongen och har bara förlorat 2 matcher här på de 9 senaste. Sabbar mål heta Scamacca och Berardi scudetton för Milan?

 

Milan:

Inför sista omgången står man som serieledare med 2 poäng före tabelltvåan Inter. Nu på Söndag räcker det med 1 poäng för att säkra titeln och jag tror man kommer ge allt i den matchen. Speciellt en Zlatan på antingen sidan av planen eller på planen som kommer att driva Milano klubben till titeln. Formen är ligans bästa och vid hörnflaggan på bortaplan har man som sagt varit starka där man skapat totalt 34 hörnor på de 5 senaste. Milan har även visat upp ett starkt försvar då man bara släppt in 2 mål på de 5 senaste. pga den starka försvaret har man också även släppt till hörnor bakåt, vilket såklart gynnar spelet. 

 

Units 6/10 – LeoVegas:

Author: Darren Gray