SPELTIPS 24/2: Real Sociedad – RB Leipzig: Andra rundan!

Real-Sociedad-RB-Leipzig-Speltips

Under torsdagen är det dags för andra rundan av åttondelsfinalerna i Europa League och det är just därifrån vi hittar torsdagens speltips. Matchen som får extra mycket uppmärksamhet är mötet mellan Real Sociedad och RB Leipzig. Här gör spelbolagen bort sig när det kommer till oddssättningen!

 

Bjudodds:

2-2, ja det blev slutresultatet när Cakir blåste av matchen förra torsdagen. En minst sagt fartfylld match in i det sista som bland annat bjöd på två straffar. Rent spelmässigt så hade Spanjorerna all anledning till att vara besvikna efter matchen. Men tvärtom när det gällde slutresultatet. Att man ens fick med sig 2-2 efter alla målchanser som Leipzig hade ska verkligen ses som en fribiljett till chansen för avancemang.

Utöver dominansen från Leipzig i första rundan så är man också det bättre laget på pappret. Att få ett spelvärde på X2 är för mig obegripligt och måste nyttjas!

 

Speltips:

Real Sociedad föll pladask under senaste ligamatchen när man förlorade med 4-0 borta hos Ath. Bilbao. Annat var det för RB Leipzig som under sin senaste ligamatch besegrade Hertha Berlin med galna 6-1. Dessa siffror tillsammans med ovanstående information gör gästerna till favoriter under torsdagskvällen.

Spelbolagen erbjuder oddset 1.54 på X2 och det är bara att tacka och ta emot! X2 klickas hos ComeOn som har spelet till högst odds.

 

Bonusar-Speltips-ComeOn-New

Author: Darren Gray