SPELTIPS 26/2: Everton – Man City: Inte Råd Att Tappa Poäng!

Speltips:

Lördagens speltips kommer från PL och det är den ljusblåa maskinen Man City som gästar Everton på Goodison Park denna Lördag. Manchester City blev slagen av Tottenham förra helgen och har laddat om batterit inför mötet med Everton. Om man nu ska vinna ligan med marginal har man inte råd att tappa fler poäng. Liverpool ligger nu endast 3 poäng bakom. Jag tror på en Man City seger denna afton och ett målrik möte. Tror även på en hög bollinnehav från City. Mitt Huvudspelet blir: Under 9.5 Totalt antal utförda fouls av Manchester City. Extraspel: Man City seger + över 2.5 mål i matchen.

 

Everton:

Efter 26 spelade omgångar i PL hittas man på en 16e plats med raden 6-4-13 och målskillnad 28:40. Laget ligger endast 2 poäng före nedflyttningsstrecket till Championship och behöver jaga poäng om man ska undvika det. Hemma på Goodison Park har väl varit nyckeln det senaste då man gått segrande i två raka matcher, som båda sluta med över 2.5 mål i. 

 

Man City:

Ligaettan kommer senast med en förlust mot Tottenham och det är Everton som får ta smällen. Jag tror nämligen att man hamnar på vinnarspåret direkt nu på Lördag. En stor dominans från City är ett faktum och nu har man inte råd att tappa fler poäng i ligan. Dagens motstånd har man tidigare haft det enkelt mot, då man gått segrande i 5 raka möten och dessutom vunnit med två bollar. 

Author: Darren Gray