SPELTIPS 26/3: Argentina – Venezuela: Fokus På Halvlek!

Argentina-Venezuela-Speltips
Speltips:

Lördagens speltips kommer från Sydamerika och VM – Kvalet därifrån. Giganterna Argentina tar emot gruppens slagpåse Venezuela och här bör det bli en ensidig historia då det råder STOR klasskillnad. Argentina kommer med en fin trupp till mötet och dessutom spelar man på hemmaplan. Vi spelar Argentina som vinnare av första halvlek. Bästa odds hittar du på Bethard i skrivande stund. 

 

Argentina:

Här kryllar det av världsstjärnor med kända namn från de största klubbarna i Europa. Inget snack om att man är stora favoriter på Lördag, trots att man redan är klara för VM avancemang. Laget ligger nämligen på en andra plats och hela 13 poäng före Uruguay som besitter sista platsen till VM. På Lördag kan man alltså spela helt avslappnat inför hemma fansen i Buenos Aires där man är starka. Här har man nämligen inte förlorat en fotbollsmatch sedan 2019 mot Colombia, ja ni hör själva här är man bra!

 

Venezuela:

Gruppens jumbo ligger sist efter 16 spelade omgångar och har endast skrapat ihop 10 poäng. Man har absolut inget att spela för mer än ära och kanske lyckas undvika att komma sista i gruppen. Vilket egentligen inte spelar någon större roll. På bortaplan har man haft det svårt i kvalet och förlorat 9 av de 10 bortamatcherna. Just på bortaplan har man även redan i halvtid legat under sina matcher 7 av 10. Senast man möte Argentina då hade man hemmaplan och förlora mötet med 1-3 och Argentina dominera från start till slut. Nu bortaplan där man är sämre så är det nog bara försöka undvika att man blir förnedrade mot Messi och gänget. 

 

Argentina’s Trupp:

Author: Darren Gray