SPELTIPS 26/4: Man City – Real Madrid: Två Offensiva!

speltips-man-city-real-madrid
Speltips:

Tisdagens speltips kommer från fotbollens fin rum Champions League och första mötet i semifinalen mellan två offensiva klubbar. Engelska Manchester City mot Spanska Real Madrid där City står som värdar denna Tisdagsafton. Två klubbar som kommer med fin form till match och visat upp en brutal målskörd det senaste. Man City med 12 mål på de fem senaste och Real Madrid med 13 fullträffar på likaså matcher. Här har vi även kungen av Champions League i år Benzema som gjort 12 mål i CL och 14 mål på de elva senaste. Vi spelar Över 2.5 mål till 1.71 hos Bethard.

 

Man City:

Den ljusblåmaskinen går för back2back titeln i PL och krossade senast i helgen Watford med 5-1. Gabriel Jesus fick chans från start och gjorde 4 mål. Ligatiteln har man i sina egna händer men här gäller det nog att gå rent då Liverpool ligger bara 1 poäng bakom. Nu ligger fokusen både på liga-titeln och CL-titeln som man fortfarande saknar på sitt konto. Inget snack om att man är favoriter inför Tisdagens möte mot Real Madrid, men nu när man både har fokusen på ligan och CL så tror jag inte den fina defensiven håller i sig mot en stekhet Benzema på Tisdag. Klubben har varit inblandade i över 2.5 mål i 4 av 5 senaste.

 

Real Madrid:

Liga titeln 21/22 har man nästan redan säkrat efter 33 omgångar, då om Barca går rent står man på lika många poäng men jag tror definitivt inte att laget hämtar hem 0 poäng på de 5 återstående matcherna. Nu ligger nog all fokus istället på CL-titeln. Ancelotti har verkligen fått ihop laget och duon Benzema och Vincius har äntligen fått saker och ting att klicka. Målskörden har varit riktigt fin det senaste där man har gjort 13 mål på de fem senaste. I CL har nog många underskattat laget då både favorittippade PSG fick en kalldusch och även regerande mästarna Chelsea fick tacka för sig. Real Madrid är som sagt kungarna över Champions League där man vunnit 13 gånger och underskattar Man City laget tror jag det kan straffa sig rejält. Även fast man ses som underdogs i denna semifinal. 

Author: Darren Gray