SPELTIPS 28/6: ENCE – FaZe: Kvartsfinal Roobet Cup 2022!

Ence-Faze-Speltips

Bra länge sedan jag delade en CSGO-rek här på hemsidan. Det är med andra ord hög tid att damma av sporten, speciellt nu när IEM Cologne 2022 är runt hörnet.

Tisdagens speltips kommer alltså från esportvärlden och närmare bestämt CSGO-turneringen Roobet Cup 2022 som är inne på slutspurten.

 

Roobet Cup 2022:

Det börjar att dra ihop sig i turneringen där slutspelets två sista kvartsfinaler går av stapeln under dagen. Först ut är matchen mellan ENCE och FaZe och det är precis den som vi lägger lite extra fokus på. Båda lagen hade en relativt problemfri resa under gruppspelet. ENCE vann grupp C med raden 2-0-0 och FaZe slutade på andraplats i grupp A med raden 2-0-1.

Sett till WR så är lagen väldigt jämna. FaZe har i skrivande stund WR #1 och ENCE WR #3. Inbördesstatistiken är även den jämn och med raden 6-1-8 kan vi konstatera att dagens kvartsfinal kan sluta hur som helst.

 

Speltips:

Mycket talar för att kvartsfinalen blir en jämn sådan och jag tror därför att matchen speglar resultatet från IEM Dallas 2022 när lagen senast spelade mot varandra.

Jag tror att dagens match avgörs på den tredje kartan och därför klickas Över 2.5 kartor i matchen till oddset 1.83 hos Pixel.bet. Nöjer mig med 2 units.

 

Author: Darren Gray