SPELTIPS 3/9: Newcastle – Crystal Palace: Wilfried Zaha!

Newcastle-Crystal-Palace-Speltips

Helgen är på ingång och som vanligt bjuds det på ett mäktigt spelutbud i form av fotboll. Först ut blir lördagens speltips från Premier League där vi spanar in matchen på St. James Park där Newcastle tar emot Crystal Palace.

 

Newcastle

Alexander Isak kunde knappast fått en bättre start på sin nya klubbadress. Det dröjde bara 38 minuter innan han gjorde avtryck och nätade i debutmatchen mot Liverpool. Dessvärre visade sig ledningsmålet inte vara tillräckligt och trycket på Anfield skulle vara för stort. Liverpool vände och vann med matchen 2-1 efter Fabio Carvalhos fullträff i 98:e minuten. Förlusten är lagets första för säsongen.

Förövrigt en godkänd start på säsongen för de svartvitrandiga som efter fem matcher kört in sig som tabellelva. Totalen visar sex poäng och målskillnaden 7:6.

 

Crystal Palace

Wilfried Zaha och kompani har även dem fått en godkänd start på säsongen sett till vilka man spelat mot. Vi hittar Crystal Palace på en 13:e plats efter fem spelade matcher. Målskillnaden visar 7:9.

Motståndet har varit mer åt det tuffare hållet och man har redan spelat mot både Manchester City, Arsenal och Liverpool. Senast spelade man på nykomlingen Brentford. Matchen slutade oavgjort efter en sen kvittering från gästerna, 1-1. Ett mindre lyckat resultat sett till matchbilden där man var det bättre laget.

Som vanligt så är det lagets stjärna och tidigare nämnd Wilfried Zaha som startat säsongen bäst. 29-åringen är minst sagt het som redan noterats för fyra mål under hans fyra startade matcher.

 

Speltips

Här bjuder jag på två speltips. Ett spel så bra att det är close-maxbet. Det andra spelet är självklart också bra men med något lägre spelvärde, därav mindre units.

Jag tror stenhårt på att gästernas främsta spelare, Wilfried Zaha, noteras för minst ett skott på mål under lördagen. Jag tror också att matchen slutar med minst två mål som är fördelat över lagen.

Huvudspelet och extraspelet följer nedan. Lägg märke till de olika spelbolagen för högsta odds.

 

Huvudspelet

  • Spelval: Wilfried Zaha Över 0.5 SOT ( Skott på mål)
  • Odds: 1.60
  • Units: 4/5
  • Spelbolag: Expekt

Extraspelet

  • Spelval: Båda lagen gör mål: Ja
  • Odds: 1.89
  • Units: 2/5
  • Spelbolag: Coolbet
Author: Darren Gray