SPELTIPS 5/5: Toronto Maple Leafs

Toronto-Maple-Leafs-Tampa-Bay-Lightning-Speltips

Under natten mot torsdagen kör vi återigen NHL när vi riktar blickarna på den andra rundan i tungviktsmötet från Eastern. Jag pratar givetvis om Toronto Maple Leafs-Tampa Bay Lightning. Skärpning från Stamkos och kompani är att vänta i game 2!

 

Revanschsugna:

Jack Campbell storspelade och tre poäng för Matthews blev höjdpunkterna när man nollade dubbla mästarna Tampa i game 1. En onekligen besviken Cooper som inte alls fick spelet att fungera. Även fast Tampa skulle haft minst ett mål så är 24 SOT alldeles för lite när man möter ett lag som Toronto Maple Leafs.

Jag tror stenhårt på att det lossnar för Tampa Bay Lightning nu i andra rundan. Med 8-1-krossen mot just Toronto för bara dryga 2 veckor sedan så finns det inget som talar för att man bli nollad igen.

 

Speltips:

Ett av säsongens bästa hemmalag som noterades för sanslösa 315 mål under grundserien tar sig an ett revanschsuget Tampa Bay Lightning. Båda två med en ruskigt tung offensiv, ja här talar i princip allt för en målgladare tillställning jämfört med första. Men den här gången hjälper gästerna till!

Målmarknaden är ett måste och här klickas Över 5.5 mål i matchen till spelvärda 1.66 hos ComeOn. Spelbolag med SBTech har spelet till högst odds.

 

Inget konto hos ComeOn? Spana in deras två uppskattade bonusar. Hämta en genom att klicka på bilden.

ComeOn-Bonus-Sport-Casino

Author: Darren Gray