SPELTIPS 6/8: Everton – Chelsea: Premier League är tillbaka!

Everton-Chelsea-Speltips

Fotbollssäsongen kryper sig allt närmare och sakta men säkert börjar storligorna att vakna till liv – underbart! Nu till helgen är det äntligen Premier Leagues tur och till den första omgången så bjuder jag på ett skottspel. Spelet som kommer från Goodison Park där Everton tar emot Chelsea.

 

Speltips

Vi kan nog alla vara överens om att spelbolagen gör en korrekt bedömning när det kommer till oddssättningen över 1X2-marknaden. Chelsea är utan tvekan starkare i alla lagdelar och man har också en betydligt mer tilltalande trupp än vad Everton har. Everton som under förra säsongen kämpade för sin överlevnad i Premier League och med bara några poäng tillgodo klarade sig från nedflyttning.

Nu ser förutsättningar ännu sämre ut för Everton. Inför säsongen har man bland annat tappat målkanonen Richarlison. Brasilianaren som noterades för flest mål i Everton-stället under förra säsongen och sett till klubbens värvningar så finns det inte ett enda namn som täpper igen hålet efter Richarlison. Jag blir inte förvånad om Everton åker ur Premier League den här säsongen.

Sett till Evertons oroväckande utveckling tillsammans med den tydliga klasskillnaden så talar allt för att Chelsea blir det bollförandelaget i matchen. Vi bör därför förvänta oss ett gäng målchanser med skott på mål från gästerna och tillsammans med förra säsongens skottglada siffror så är lördagens spelval självklart.

Säsongens första speltips från mig på Premier League blir Chelsea Över 4.5 SOT (skott på mål) till oddset 1.65. Spelet finns hos No Account Bet. Nöjer mig med 1 units med tanke på säsongspremiär.

 

Spelet

Author: Darren Gray