SPELTIPS 7/5: Brommapojkarna – Trelleborgs FF: BLGM!

Brommapojkarna-Trelleborgs-Speltips
Speltips:

Lördagens speltips kommer från Superettan i fotboll. Här är det ett klassiskt mittenmöte i ligan som ska äga rum runt lunchtimmen. Återigen får Brommapojkarna vara hemmavärd i matchen som man också var förra Lördagen. Denna gång har man fått besök av skåningarna Trelleborg och här förväntar jag mig en jämn tillställning, då det bara skiljer 1 poäng mellan lagen i ligan och tidigare möten har varit väldigt jämna. Vi spelar Båda Lagen Gör Mål: Ja. Utgångstips: 1-1, 2-1.

 

Brommapojkarna:

Efter 5 omgångar av Superettan hittas laget på en 8e plats i ligan med raden 2-1-2 och målskillnad 9:10. Man kommer senast från en skön comeback vinst mot Jönköping där man vände matchen i andra halvlek och vann med 2-1. Att man lämnar sina matcher mållöst har inte hänt hittills av säsongen och man har faktiskt också släppt in minst 1 mål i varje match. Båda lagen gör mål har alltså suttit i fem av fem möjliga.

 

Trelleborgs FF:

Skåningarna ligger på en 6e plats i ligan med lika många spelade omgångar som BP. Raden säger 2-2-1 och målskillnad 7:7. Likt dagens värd BP kommer man också med flera BLGM matcher i bagaget. Rättare sagt tre raka matcher har det slutat med att båda lagen har gjort mål. 

 

CampoBet – Bjuder på 120 kr Gratisspel På Matchen:

Klicka på bilden för att spela spelet och få 120 kr i gratisspel till matchen.

Lycka till vid rygg!

Author: Darren Gray