SPELTIPS 7/9: Inter – Bayern: Stormöte i Grupp C!

Inter-Bayern-Speltips

Vi tuffar vidare med Champions League även under onsdagen. Matchen i fokus är stormötet från dödens grupp där Inter ställs mot den tyska maskinen hemma på San Siro – Bayern gästar!

 

Full fart

Med tanke på gruppens innehåll så är det inget snack om att alla poäng är viktiga. Poängen är minst lika viktiga nu under första omgången som längre fram i gruppspelet. Vi bör därför vänta oss en match med högt tempo och full fart redan från start.

Tyska maskinen Bayern har som vanligt börjat säsongens ligaspel i Bundesliga urstarkt och går på högvarv. Lagets offensiva kraft är inget att leka med och är minst sagt fruktad, såväl inom som utanför Bundesliga. Nyförvärvet Sadio Mané har kommit in bra i klubben och redan tryckt in några bollar. Bayern är redan uppe på 17 mål efter fem ligamatcher.

Annat har det varit för Inter som haft en betydligt tuffare säsongsinledning och bara plockat poäng mot bottenlag. Målskillnaden 11:8 är ovanligt hög efter bara fem ligamatcher – Handanovic har all rätt att vara besviken. Visserligen har offensiven levererat ett gäng mål men resultatet är fortfarande inte tillräckligt.

 

Speltips

Bayern står som tydlig favorit när man gästar Inter på San Siro under onsdagskvällen, något man inte kan ta ifrån dem. Oddsen över 1X2-marknaden är rättvisa och visst talar allt för en bortavinst.

Tvåan lockar absolut men som vanligt är ett vinnarspel inom Champions League inget jag föredrar, speciellt inte i gruppstadiet där skrällar oftast förekommer. Istället riktar vi in oss på målmarknaden som har spelvärde!

Mycket talar för en målrik match där gästande Bayern ska ta täten vad gäller mål. Jag tror att matchen slutar med minst tre mål och därför liras Över 3 mål i matchen. Coolbet har spelet till 1.78 vilket i skrivande är marknadens högsta odds på linan.

 

Coolbet-Speltips-Bonus-500kr
Inget konto hos Coolbet? Klicka på bilden för att hämta din bonus!

Author: Darren Gray