SPELTIPS 8/4: New York Rangers

Jake-Guentzel-Pittsburgh-Penguins

Det är med en strålande form som vi tar oss an fredagsnatten som bjuder på mängder av härliga NHL-matcher. Vårt fokus kommer att ligga på mötet i Madison Square Garden där Pittsburgh Penguins gästar. Här får nummer 59 i Penguins förtroendet!

 

Jake Guentzel:

27-åringen från USA började sin resa i AHL och i farmarlaget till Pittsburgh Penguins, Wilkes-Barre/Scranton. Efter två lyckade säsonger gjorde var det dags för nästa steg, NHL-debuten för Penguins. Han växte in snabbt hos Pingvinerna och nu sex säsonger senare är han en av lagets främsta spelare. Utöver hans höga poängsiffror så är även skottsiffrorna höga. Faktum är att Guentzel har flest skott på mål den här säsongen i hela laget.

Efter 65 matcher har han 228 SOT (skott på mål) vilket ger honom snittet 3.50 SOT per match.

 

Speltips:

Under fredagsnatten ställs Guentzel och hans Pingviner mot New York Rangers. En svårrekad match när det kommer till vinnarspel, kan verkligen sluta hur som helst. Istället riktar vi blickarna på skottmarknaden där nummer 59 hos Penguins är glödhet. Jag tror att Guentzel fixar minst tre skott på mål och därför klickas Jake Guentzel Över 2.5 SOT till grymt fina 1.65!!

Jag lirar denna hos Unibet där 3 units skickas in. På tal om Unibet, missa inte att som Unibet-kund kan du streama och titta på samtliga matcher i NHL. Inne i appen, på surfplattan eller på datorn, helt upp till dig! Inget konto? Signa upp genom att klicka på bilden nedan och njut av världens bästa hockey!

 

NHL-Stream-Unibet

Author: Darren Gray